КОИ СМЕ НИЕ

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС И НАШАТА ДЕЙНОСТ

ЗА НАС

Добре дошли в нашия свят на висококачествени замазки! Ние сме вашите надеждни партньори в създаването на здрави и естетични замазки, които отговарят на вашите изисквания. Предлагаме полагане на здрава машинна подова замазка в цялата страна, с гъвкави цени между 4.5-6 лв./м2, зависещи от квадратурата и дебелината на проекта ви. В цената са включени всички необходими услуги – машинно приготвяне, транспортиране на етажа и пердашене за изравняване и здравина на замазката. С нас, вие получавате повече от просто услуга – получавате грижа за вашите проекти с гаранция за качество и професионализъм.  

НАШАТА ДЕЙНОСТ

В нашата стандартна оферта е включено всичко необходимо за успешното завършване на вашия проект. Това включва машинно приготвяне на замазката, професионално транспортиране на материалите до етажа ви, както и пердашене за изравняване и постигане на необходимата здравина на замазката. Всичко това е включено в общата цена, за да ви осигурим пълна прозрачност и увереност в крайния резултат.

Технологични иновации за вашия комфорт

За нас, иновациите са ключът към успешното изпълнение на всяка заявка. Използваме турбозолни машини, които не само ускоряват процеса на приготвяне и транспортиране, но и гарантират висок стандарт на качество във всеки проект. 

Пълен контрол на процеса

При нас, контролът на всеки етап от процеса е от ключово значение. Нивелацията за замазка се извършва с помощта на лазерни нивелири, които осигуряват точност и регулиране на всяко ниво от пода. 

Гъвкави цени, безкомпромисно качество

Предоставяме възможност за гъвкави цени в диапазона от 4.5-6 лв./м2, което е съобразено със спецификите на вашия проект – квадратурата и дебелината на замазката. С нас, получавате точно това, което ви е необходимо, без излишни разходи. 

Запознайте се с процеса ни на работа

МАШИННО ПРИГОТВЯНЕ И ТРАНСПОРТИРАНЕ: Замазката се подготвя и транспортира на етажа чрез турбозолни машини, които осигуряват бърз и ефективен процес.

ЛАЗЕРНА НИВЕЛАЦИЯ: Нивелацията за замазка се извършва с лазерни нивелири, гарантиращи точност и равномерно покритие на пода.

СТЕНИ  РАЗШИРИТЕЛНИ ФУГИ: При необходимост стените се обковават със стиропор, осигурявайки чистота и формиране на разширителна фуга за по-добра устойчивост.

ПРОФЕСИОНАЛНИ МАЙСТОРИ: Нашите майстори, с многогодишен опит, са гаранция за висок стандарт на изпълнение и изключителни резултати.

ВКЛЮЧЕНИ РАЗХОДИ: В цената са включени всички разходи за горива, транспорт, нощувки на работниците и допълнителни материали.

Изключително съм доволен от услугите за замазване, предоставени от тази фирма. Екипът им е професионален и изключително умел в техниките за постигане на гладко и естествено покритие.
ГЕОРГИ Г.
Опитах услугите за замазване на тази фирма и останах приятно изненадан от професионализма и отношението към детайлите. Екипът им използва висококачествени материали!
ИВАНА И.